Eten en drinken

Op de berg en in het dorp zijn veel verschillende restaurants en café’s. Van traditioneel tot hip. Van eenvoudig tot chique. Wij geven een aantal van onze favorieten.

Een paar honderd meter van het appartement midden in de dorpskern in een van de oudste huizen van Flims is Gourmet Restaurant Cavigilli gevestigd. Veel sfeer en heerlijk eten. Reserveren verstandig. 41 (0)81 9110125. Ristorante Pomodoro is een gastvrije en familievriendelijke pizzeria met ook heerlijke pasta’s, gesitueerd tussen Flims Dorf en Flims Waldhaus aan de doorgaande weg met voldoende parkeerruimte.

Op de berg bedienen the Elephant mountain restaurant en restaurant Tegis Larnags (+ 41 (0)81 927 9910) de culinaire fijn proever. Trendy zijn La Vacca en Café No name. Tegia Curnius (+41 81 927 99 30) is een zelfbedieningsrestaurant maar heeft desondanks veel sfeer behouden en het heeft een heerlijk terras op de zon. Na een dag skiën pakt men de laatste zonnestralen bij  Restaurant  Runca-Hohe vlak boven het dorp. Het restaurant is ook voor wandelaars te bereiken.