Flims

Wat maakt Flims zo bijzonder? Graag willen wij u als eigenaren meenemen in ons enthousiasme voor deze heerlijke plek.

26 jaar geleden kochten wij als familie een  appartement in het chalet Darblauna. Flims was toen nog een boerendorp naast het chiquere Flims Waldhaus gelegen dat zich als kurord had ontwikkeld. In die tijd heeft Flims de oude sfeer weten te behouden terwijl het ook onderdeel is geworden van het  toonaangevend  modern ski- en snowboard gebied Die Alpen Arena. Om hier ook in de toekomst van te kunnen genieten met een groter wordende familie hebben wij in 2011 de kans gegrepen om in het naastgelegen chalet dit appartement te kopen. Wij hopen dat ook u hiervan kan genieten.

Wij hebben al die jaren winter en zomer, voorjaar en herfst, vakanties in dit dorp doorgebracht en willen graag enkele van onze ervaringen bij de verschillende activiteiten, die er te doen zijn, met u delen. Gewoon omdat we zelf heel enthousiast zijn over zomer- en winterverblijf. 

Flims ligt in de Zwitserse Alpen aan de zuidkant van het Rijndal. Op een zonnig bergplateau hoog boven de diepe Rijnkloof en aan de voet van de massieve Flimserstein. Een adembenemend decor voor rust, ontspanning en activiteiten.

Flims ligt in een ruim, breed dal, waardoor er tal van sportmogelijkheden zijn.

Kaart van
skigebied en zomergebied. (deze worden geopend in een nieuw venster)